ceturtdiena, 2012. gada 5. jūlijs

Kredīti kā ekonomikas balsts

"No visām sociālajām institūcijām, kurās esam piedzimuši, kuras mūs virza un uz kurām tiekam programmēti, šķiet, ka nav otras tādas sistēmas, kura tiktu tik ļoti pieņemta par pašsaprotamu un reizē pārprasta kā monetārā sistēma," teikts Pītera Jozefa dokumentālajā filmā "Laika gars". Ātrie kredīti.
Kā tiek radīta nauda un kā tā ietekmē sabiedrību – tā ir tēma, par kuru lielākā sabiedrības daļa neaizdomājas. Pasaulē, kurā vienam procentam cilvēku pieder 40 % pasaules bagātības, pasaulē, kurā ik dienas 34 000 bērnu mirst no nabadzības un ārstējamām slimībām un kurā 50 % pasaules iedzīvotāju pārtiek no mazāk nekā diviem dolāriem dienā, kaut kas nav kārtībā.

Maldīgā ticība brīvībai

Vai mēs to apzināmies vai ne, visu pastāvošo institūciju un līdz ar to arī sabiedrības pamatā ir nauda. Lai saprastu, kāpēc mūsu dzīve ir tāda, kāda tā ir, nepieciešama monetārās politikas institūcijas izpratne, taču ekonomika nereti tiek uzlūkota kā kaut kas garlaicīgs un nesaprotams.
Finanšu žargona un specifiskas terminoloģijas straume kopā ar biedējošu matemātiku veiksmīgi attur cilvēkus no mēģinājuma to izprast, taču patiesībā finansiālās sistēmas sarežģītība ir tikai maska. Tā ir radīta, lai slēptu vienu no sociāli visvairāk paralizējošām struktūrām, kādu cilvēce jebkad ir pacietusi.
"Neviens nav bezcerīgāk pakļauts verdzībā, kā tie, kas maldīgi tic, ka ir brīvi," teicis Johans Volfgangs Gēte.

Frakcionālo rezervju sistēma

Pirms dažiem gadiem Federālās Rezerves, kas ir Amerikas Savienoto Valstu Centrālā banka, izdeva bukletu "Modernā naudas mehānika", kas detalizēti izklāsta pastāvošo Federālo Rezervju naudas radīšanas praksi kopā ar globālo komercbanku tīklu, ko tā atbalsta.
"Šī bukleta mērķis ir izskaidrot naudas radīšanas pamatprocesus "frakcionāro rezervju" banku sistēmā. Seko skaidrojums ar dažādu banku terminu palīdzību Ātrie kredīti.
Vienkāršā valodā tas varētu skanēt šādi: "ASV valdība nolemj, ka tai vajag naudu. Tā piezvana Federālajām Rezervēm un pieprasa, teiksim, 10 miljardus dolāru. Viņi atbild: "Labi, mēs no jums nopirksim valdības obligācijas 10 miljardu vērtībā."
Valdība paņem parastu papīru, noformē un nosauc tās par valsts kases obligācijām, pēc tam piešķir tām 10 miljardu dolāru lielu vērtību un nosūta Federālajām Rezervēm. Savukārt cilvēki Federālajās Rezervēs paši nodrukā citus papīrīšus, tikai šoreiz nosauc tos par Federālo Rezervju naudaszīmēm un arī nosaka tām 10 miljardu vērtību un apmaina tās pret obligācijām. Kad apmaiņa pabeigta, Ātrie kredīti valdība ņem šīs banknotes un ieskaita bankas kontā, padarot tās par likumīgu maksāšanas līdzekli. 10 miljardi jaunas naudas ir radīti. Protams, piemērs ir vispārināts, jo patiesībā viss notiktu elektroniski, pat neizmantojot papīru. Tikai 3 % no visa ASV apjoma eksistē fiziski, pārējā nauda ir tikai un vienīgi virtuāla.

Parādu radošs instruments

Tātad valdības obligācijas pēc savas būtības ir parādu radošs instruments. Kad Federālās Rezerves nopērk šīs obligācijas par naudu, kas radīta no tukša gaisa, valdība sola atmaksāt šo naudu Federālajām Rezervēm. Tātad nauda tika radīta no parāda.
Apmaiņa ir notikusi, un tagad nauda atrodas kādā komercbankā. Pamatojoties uz frakcionālo rezervju praksi, šis 10 miljardu dolāru noguldījums acumirklī kļūst par daļu no bankas rezervēm, tāpat kā visi noguldījumi un attiecībā uz rezervju prasībām.
"Bankai ir jāpatur likumā pieprasītās rezerves, vienādas ar noteiktu procentdaļu no tajā noguldītās naudas. Rezervju prasības pret lielāko daļu darījumu kontiem ir 10 procenti," teikts bukletā. Tātad no 10 miljardu dolāru noguldījuma 10%, respektīvi, viens miljards ir obligātā rezerve, bet pārējie deviņi miljardi ir neobligātā rezerve. Būtu loģiski, ka šie deviņi miljardi tiek ņemti no esošā 10 miljardu noguldījuma, taču īstenībā deviņi miljardi tiek vienkārši Ātrie kredīti,radīti no tukša gaisa, pa virsu 10 miljardu noguldījumam. Šādi naudas daudzums tiek palielināts.

Deviņi miljardi no nekā

"Bankas, protams, īstenībā neizsniedz aizdevumus no naudas, kas tajās tiek noguldīta, citādi netiktu radīta papildus nauda. Kad viņi izsniedz aidevumus, tie pieņem solījumus (aizdevuma līgumu) apmaiņā pret kredītiem aizņēmēja kontā," teikts bukletā. Tātad deviņi miljardi tiek radīti no nekā, tāpēc, ka ir pieprasījums pēc aizdevuma un ka ir 10 miljardu dolāru noguldījums, kas atbilst rezervju prasībām.
Iedomāsimies, ka kāds ienāk bankā un aizņemas deviņus miljardus dolāru. Visticamāk, ka viņš šo naudu ieskaitīs savā bankas kontā un process atkārtosies, jo šis noguldījums kļūst par daļu no bankas rezervēm. 10% tiek nolikti malā un 90% no deviņiem miljardiem (8,1 miljards) tagad ir Ātrie kredīti pieejami kā tiko radīta nauda jauniem aizdevumiem, kas var tikt aizdoti un noguldīti, radot papildus 7,2 miljardus dolāru, pēc tam 6,5 utt. Šis cikls var turpināties bezgalīgi.

Kā rodas inflācija

Katram noguldījumam var radīt deviņas reizes lielāku summu pa virsu no tukša gaisa.
Izprotot šo sistēmu, prātā nāk loģisks, bet maldīgs jautājums: kas piešķir šai naudai vērtību? Atbilde ir – eksistējošā nauda. Jaunā nauda samazina esošās vērtību, jo naudas apjoms palielinās, neņemot vērā pieprasījumu pēc precēm un pakalpojumiem. Tā kā pieprasījums un piedāvājums atrod līdzsvaru, cenas aug, samazinot katra atsevišķa dolāra pirktspēju. To sauc par inflāciju, kas patiesībā ir slēpts nodoklis sabiedrībai.
"Ekonomisti saņem padomus radīt valūtas inflāciju. Nesaka jau – devalvējiet valūtu, nesaka arī – apkrāpiet cilvēkus, kuri jūtas drošībā, saka – pazeminiet procentu likmes. Īstā maldināšana ir tad, kad tiek sagrozīta naudas vērtība. Kad naudu radām no plika gaisa, uzkrājumu nav, tomēr ir kapitāls. Mans jautājums būtībā ir šāds: kā lai mēs sagaidām atrisinājumu inflācijas problēmai? Tas būtu – palielinot naudas daudzumu un radot papildus inflāciju? Protams, ka tas nav iespējams," teic amerikāņu politiķis, prezidenta amata kandidāts 2012. gada vēlēšanās Ātrie kredīti.
Frakcionālo rezervju sistēma naudas daudzuma palielināšanai ir pēc savas būtības inflāciju radoša, jo naudas daudzuma palielināšana bez proporcionāla preču un pakalpojumu pieauguma ekonomikā vienmēr novedīs pie valūtas vērtības samazināšanās.
ASV dolāra vēsturiskā vērtība attiecībā pret naudas daudzumu apgrozībā pilnībā atspoguļo šo faktu, jo apgrieztā attiecība ir skaidri redzama.
Viens 1913. gada dolārs ir vērts 21 60 2007. gada dolārus, un tā ir 96% devalvācija, kopš Federālās Rezerves tika dibinātas. Šī neizbēgamā inflācijas realitāte šķiet absurda un ekonomiski pašiznīcinoša, tomēr absurdums ir nepietiekams raksturojums tam, kā šī finansiālā sistēma patiesībā darbojas, jo šeit nauda ir parāds un parāds ir nauda.

Nebūtu parādu – nebūtu naudas

No 1950 līdz 2009. gadam apgrozībā esošās naudas daudzums pieaudzis par 670 triljoniem dolāru, bet valsts parāds – par 510 triljoniem dolāru. Interesanti, ka tendences ir gandrīz vienādas – jo vairāk naudas, jo lielāks parāds un otrādi. Katru dolāru, kas atrodas kādā makā, kāds cits ir kādam parādā, jo vienīgais veids, kā nauda var tikt radīta ir – no aizdevumiem. Ja visi, tostarp valdība, atmaksātu savus parādus, apgrozībā nepaliktu neviens dolārs.
"Ja mūsu monetārajā sistēmā nebūtu parādu, nebūtu arī naudas," teicis Federālo Rezervju vadītājs Mariners Ekles.
Pēdējo reizi kad ASV valsts parāds tika pilnībā atmaksāts, bija 1835. gadā, kad prezidents Endrū Džeksons slēdza Centrālo Banku, kas pastāvēja pirms Federālajām Rezervēm. Visa E. Džeksona politiskā platforma grozījās ap mērķi slēgt Centrālo Banku.
"Nekaunīgie centieni, ko pašreizējā banka ir veikusi, lai kontrolētu valdību, ir tikai priekšvēstnesis liktenim, kas sagaida ASV iedzīvotājus, ja viņi tiks maldināti šīs iestādes saglabāšanā vai līdzīgas iestādes izveidošanā," teicis E. Džeksons. Diemžēl, šim brīdinājumam nebija ilgs mūžs. 1913. gadā tika izveidotas Federālās Rezerves.

Naudas procentu nomaksai nav

Lai cik disfunkcionāls tas viss neizskatītos, ir vēl viena dīvaina lieta, un tā ir šīs struktūras sastāvdaļa, kas atklāj sistēmas krāpniecisko dabu – procentu likmes izmantošana.
Kad valdība aizņemas naudu no centrālās bankas vai kad persona aizņemas no bankas, tām gandrīz vienmēr jāatmaksā nauda ar procentiem, gandrīz katrs esošais dolārs bankai jāatmaksā ar procentiem, bet, ja visu naudu aizdevusi centrālā banka un izplatījušas komercbankas, tikai pamatsumma ir naudas plūsmā. Tad kur ir nauda, lai segtu nepieciešamos procentu maksājumus? Nekur! Tā vienkārši neeksistē.
Sekas ir satriecošas, jo naudas daudzums, kas jāatmaksā bankām, vienmēr pārsniegs apgrozībā esošo naudas daudzumu. Tāpēc ekonomikā pastāv mūžīga inflācija, jo vienmēr nepieciešama papildus nauda, lai segtu sistēmā iebūvēto mūžīgo deficītu, kas rodas no nepieciešamības maksāt procentus. Ātrie kredīti. Tātad finansiālo saistību nepildīšana un bankroti ir faktiski iebūvēti sistēmā. Un vienmēr kāda sabiedrības daļa paliks ar tukšām rokām. Bagātība aizplūst no iedzīvotājiem uz bankām. Ja jūs nevarat samaksāt savu hipotekāro kredītu, banka atņems jūsu īpašumu. Šāds maksātnespējas iznākums ir ne tikai neizbēgams frakcionālo rezervju prakses dēļ, bet arī tādēļ, ka nauda, kuru banka jums aizdeva, likumīgi nemaz neeksistēja.

Nozīmīgs tiesas spriedums Ātrie kredīti

1969. gadā Minesotā notika tiesas prāva, kurā Džeroms Dailijs apstrīdēja savas mājas atsavināšanu, kuru pieprasīja banka, kas nodrošināja kredītu mājas iegādei. Viņa arguments bija, ka hipotekārā kredīta līgums pieprasīja abām pusēm ieguldīt darījumā likumīgu īpašumu. Juridiski to sauc par garantijas ķīlu (līgums noslēgts, apmainot vienu ķīlas veidu pret otru).
Dž. Dailijs paskaidroja, ka nauda nebija bankas īpašums, jo tā tika radīta no nekā, kad tika parakstīts līgums. Tiesas prāvas laikā bankas prezidents sniedza liecību, ka kopā ar Federālajām Rezervēm viņi radīja naudu un kredītus uz papīra, veicot grāmatvedības ierakstus. Bankas prezidents atzina, ka ASV neeksistēja neviens likums, kas viņam ļautu to darīt. Likumīgai ķīlas garantijai ir jāeksistē un jātiek iekļautai līgumā. Zvērinātie nolēma, ka šajā gadījumā nebija likumīgas ķīlas garantijas. Dž. Dailijs varēja paturēt savu māju.
Katru reizi, kad aizņemamies naudu no bankas, nauda ne tikai nav īsta, bet nav arī likumīga ķīlas garantija, tāpēc līgumam to atmaksāt nav saistoša spēka, jo šī nauda nekad nav bijis bankas īpašums. Diemžēl šāda juridiska interpretācija tiek Ātrie kredīti apspiesta un ignorēta. Īpašuma pārdales un mūžīgā parāda spēle turpinās.

23 komentāri:



  1. Sveiki, es esmu rakstot šo liecība Tā kā es esmu ļoti pateicīgs par to, ko UniCredite finanšu uzņēmumiem darīja par mani un manu ģimeni. Kad es domāju, ka nebija cerību, šis aizdevums uzņēmumam nāca un dara mana ģimene justies dzīvs atkal aizdot mums aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi 2%. Nu, es Sono stati meklē aizdevumu, lai norēķinātos savu parādu par pēdējo trīs mēnešu laikā, viss, ko es satiku scammed un paņēma manu naudu, līdz es beidzot satiku Dievu nosūtīts aizdevējs. Es nekad domāja, ka joprojām ir īstas aizdevumu aizdevējiem internetā, bet uz manu vislielāko pārsteigumu es saņēmu savu aizdevumu bez izšķērdēt daudz laika. Tātad, ja jums ir, kas tur meklē aizdevumu jebkuru summu, es ieteiktu jums uz e-pastu Mr Kenneth Edvards, izmantojot: (edwardkennethcredit@gmail.com)
    # 777 Rome Train Station Road, italy Tel: 393512646127
    Sveicieni,
    Mr.Kenneth Edward

    AtbildētDzēst
  2. ātras naudas aizdevums piedāvāt starp īpaši nopietns
      Jūs meklējat finansējumu vai paaugstināt savu
      darbība vai nu projektam, lai nopirktu jums
      plakana, bet bankām lūgt jūs apstākļos, kur jūs esat
      nespēj aizpildīt. Vairāk rūpes par jums, es esmu īpaši
      Es piešķirt aizdevumus 3000 € 5.000 € 000 ikvienam spētu
      lai izpildītu savas saistības. Arī procentu likme ir
      2%. Vai nu jums ir nepieciešama nauda citu iemeslu dēļ; iet uz priekšu
      sazināties ar mani, lai iegūtu vairāk informācijas pa pastu: bergchanrose@gmail.com

    AtbildētDzēst
  3. Esmu tik laimīgs, ka mana mamma ieguva aizdevumu šodien no šīs privāto aizdevumu uzņēmumam khumalobarrister@gmail.com tagad mēs varam doties atpakaļ uz skolu, lūdzu mamma Cynthia arī mēģināt sazināties ar viņiem par savu aizdevumu, jo mana mamma arī teica, jums ir nepieciešami būtiski steidzama personas aizdevumu. paldies cieņu Alicia.

    AtbildētDzēst
  4. Labdien,
    Visiem atvainojos par pārsteigumu.Palīdzība ir labākais mamière, lai dalītos savu mūžīgo mīlestību, c ir ka m uzstāja, lai nodot jūsu rīcībā aizdevumu no 2000€ līdz 80.000€ nosacījumi ļoti vienkārši, lai visi cilvēki, kas var atmaksāt, nešķirojot, rases. Varu veikt arī ieguldījumus un kredītus starp īpaši visu veidu . Es piedāvāju kredītus īstermiņa, vidēja termiņa un ilgtermiņa
    sadarbībā ar ministriju finanses un ekonomiku un pieejamu atmaksas periodu. Mēs nezinām savu lietojumiem un mūsu pārskaitījumi ir apdrošināti ko banka par drošību darījumu. Attiecībā uz visiem jūsu pieprasījumiem
    izteica priekšlikumus attiecībā uz likmēm un maksājumiem par
    maksājumi un es būs jūsu palīdzība. Visbeidzot, attiecībā uz lielāku sapratni
    lūdzu, sazinieties ar mani pa e-mail:bredin0patrick@gmail.com

    AtbildētDzēst
  5. Par personas aizdevumu, patēriņa kredītu. Īpašības personas aizdevums ir tas, ka tā nav paredzēta konkrētam projektam, tādēļ tā lietošana ir brīvi. Tomēr princips ir tāds pats kā pārējie aizdevumi: organizācija, kas piešķir jums noteiktu summu, kas jums ir jāatmaksā katru mēnesi, ar interesi. Saskaņā ar aizdevējiem, personas aizdevums var saukt arī: klasiskā kredītu, personas kredītu, kredītu-atmaksāt vai personas aizdevumiem. Taču neatkarīgi no nosaukuma, izmanto, ir tie paši nosacījumi, kas jums tiek piedāvāts. Pēc tam sazinieties ar mums, lai jūsu jautājumus par aizdevuma starp personām par summu no 5000 līdz 950.000 par katru persona, kurai vajadzīga finansēšanas jūs vēlaties, lai sazinātos ar tieši e-mail:PhillippeHuvelin@outlook.fr

    AtbildētDzēst
  6. Par personas aizdevumu, patēriņa kredītu. Īpašības personas aizdevums ir tas, ka tā nav paredzēta konkrētam projektam, tādēļ tā lietošana ir brīvi. Tomēr princips ir tāds pats kā pārējie aizdevumi: organizācija, kas piešķir jums noteiktu summu, kas jums ir jāatmaksā katru mēnesi, ar interesi. Saskaņā ar aizdevējiem, personas aizdevums var saukt arī: klasiskā kredītu, personas kredītu, kredītu-atmaksāt vai personas aizdevumiem. Taču neatkarīgi no nosaukuma, izmanto, ir tie paši nosacījumi, kas jums tiek piedāvāts. Pēc tam sazinieties ar mums, lai jūsu jautājumus par aizdevuma starp personām par summu no 5000 līdz 950.000 par katru persona, kurai vajadzīga finansēšanas jūs vēlaties, lai sazinātos ar tieši e-mail:PhillippeHuvelin@outlook.fr

    AtbildētDzēst
  7. Par personas aizdevumu, patēriņa kredītu. Īpašības personas aizdevums ir tas, ka tā nav paredzēta konkrētam projektam, tādēļ tā lietošana ir brīvi. Tomēr princips ir tāds pats kā pārējie aizdevumi: organizācija, kas piešķir jums noteiktu summu, kas jums ir jāatmaksā katru mēnesi, ar interesi. Saskaņā ar aizdevējiem, personas aizdevums var saukt arī: klasiskā kredītu, personas kredītu, kredītu-atmaksāt vai personas aizdevumiem. Taču neatkarīgi no nosaukuma, izmanto, ir tie paši nosacījumi, kas jums tiek piedāvāts. Pēc tam sazinieties ar mums, lai jūsu jautājumus par aizdevuma starp personām par summu no 5000 līdz 950.000 par katru persona, kurai vajadzīga finansēšanas jūs vēlaties, lai sazinātos ar tieši e-mail:PhillippeHuvelin@outlook.fr

    AtbildētDzēst
  8. Liecība par aizdevuma
    Man izdevās iegūt aizdevumu no mikro kredītiestādes,
    kurš varēja apmierināt sevi ātri.
    Viņa palīdzēja man aizņemties summu € 45,000.
    Ja jums nepieciešama arī kredīta, aizdevumu vai jums nav atļauts Banku,
      PS: lūdzu, sazinieties pa e-pastu, ja jums ir nepieciešams aizdevumu.
    Šeit ir viņa e-pasts: loanserious@gmail.com
    Dalīties ar šo informāciju, lai palīdzētu saviem brāļiem, mūsu draugiem un citiem cilvēkiem, kam nepieciešama.

    AtbildētDzēst
  9. labdien
    Es esmu īpaši piedāvājot aizdevumus starptautiski. Kapitāls
    kas tiks izmantota, lai izveidotu starp privātpersonām no īstermiņa un ilgtermiņa aizdevumus
    2000 eiro līdz 5.000.000 eiro uz visiem nopietniem personām, atrodoties faktiskajām vajadzībām,
    procentu likme ir 2 %. Man sniedz finanšu aizdevuma aizdevumiem nekustamā īpašuma gatavs
    ieguldījumus, automašīnu aizdevumu, personas aizdevums. Es esmu pieejams, lai apmierinātu manas
    maksimālais ilgums 3 dienu laikā pēc apliecinājuma veidlapas no klientiem
    pieprasījumu.
    Ātri reaģēt, sazinieties ar mums, adrese PhillippeHuvelin@outlook.fr

    AtbildētDzēst
  10. * Piedāvā procentu likmes 3% likmi
    * Apdrošināšana bezapmaksātam uzņēmējam
    * Garantija par naudu

    Ar labu kredītreitingu, Credit Fincier Home piedāvā individuālus aizdevumus un bez nodrošinājuma aizdevumus privātpersonām vai uzņēmējsabiedrībām vai kooperatīvajām apvienībām, lai iegūtu rūpnieciskos un personīgos labumus.

    Kontaktpersonas adrese:
    Whatsapp: +15184181390
    Tiešais pasts
    creditfinancierhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  11. Sveiki, mans vārds ir Elizabete McRooney. Es dzīvoju Eiropā un šodien esmu ļoti laimīga sieviete? Es teicu sev, ka jebkura aizdevuma aizdevējs, kas var mainīt manu un manas ģimenes dzīvi, norādīšu ikvienu, kurš meklē viņiem aizdevumu. Tās man deva mani un mana ģimenes laime, man bija nepieciešams aizdevums 250 000,00 eiro. Lai sāktu mana dzīve man tika nodota šim godīgajam un dievbijīgam aizdevuma uzņēmumam, kurš man palīdzēja ar 250 000 eiro naudas aizdevumu, jo viņi patiesībā ir DIEVA, kas baidās no cilvēkiem, kas ir cienījama kreditēšanas firma.

    Esmu ļoti priecīga, ka pagājušajā mēnesī es saņēmu viņu aizdevumu. Ja jums ir nepieciešams aizdevums, un jūs esat 100% pārliecināts par aizdevuma atmaksu, lūdzu, sazinieties ar viņiem, un, lūdzu, pasakiet viņiem, ka Elizabete McRooney uzrunāja jūs viņiem. Sazināties ar e-pastu: {trustfundfinaceservice@gmail.com}

    AtbildētDzēst
  12. Finansiāls atbalsts privātpersonām

    Ja jums nepieciešama finansiāla palīdzība, nevilcinieties sazināties ar mums. Jūs varat iegūt aizdevumu robežās no 1.000 € līdz 1,000,000 € ļoti labvēlīgos apstākļos, visu likumību un uzticamību. Lai uzzinātu vairāk par finansēšanas kārtību, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu. E-mail: marcuford@gmail.com

    AtbildētDzēst
  13. Labdien, es esmu Hooks, pašlaik dzīvo Dubajā. Es esmu atraitne ar četriem bērniem, un man bija iestrēdzis finansiālais stāvoklis 20145. gada maijā, un man vajadzēja refinansēt un maksāt rēķinus. Es mēģināju meklēt aizdevumus no dažādām aizdevumu firmām, gan privātām, gan korporatīvām, bet nekad neesmu veiksmīgs, un lielākā daļa banku samazināja manu kredītu. Bet, tā kā Dievam tas būtu, es iepazīstināju ar Dieva sievieti ar privātā aizdevuma aizdevēju, kurš devis manu aizdevumu 850 000 ASV dolāru apmērā, un šodien esmu uzņēmuma īpašnieks, un mani bērni šobrīd labi darbojas, ja jums ir jāsazinās ar jebkuru uzņēmumu lūdzu, sazinieties ar Julie Jones kundzi pa e-pastu @ (juliejonesloancompany@yahoo.com). Piezīme: Šī lapa ir tulkoja mašīntulkošanas programmatūru, klikšķiniet šeit, lai iegūtu angļu valodas versiju. viņa nezina, ka es to daru, bet tagad esmu tik laimīga, ka es nolēmu ļaut cilvēkiem vairāk uzzināt par viņu un arī es vēlos, lai Dievs viņu svētī vairāk. Jūs varat sazināties ar viņu pa viņu pa pastu. juliejonesloancompany@yahoo.com vai caur whatsAPP (+234 808 604 3817)

    AtbildētDzēst
  14. Sveiks visiem šeit. Emilijas kundze ir ļoti patiesa, lai arī es to nepazīstu. Es pieredzēju to no pirmavotiem arī. Šī organizācija bija Laura Smita aizdevuma firma (L.S.L.F), kas man tiešām palīdzēja samaksāt medicīniskos rēķinus, kad man bija vajadzīga nauda, ​​jo esmu atraitne. Arī mans draugs viņus noveda pie manis. kad man bija gatavojas veikt lielu operāciju, un man nebija naudas tajā laikā, viņi nonāca pie manis glābšanas un mazāk nekā 40 minūtes, man man aizdevumu. Bet, lai teiktu patiesību, man bija nervu un nobijies, jo esmu bijis scammed divreiz. Bet, kad es aicināju drosmi un sekoja viņu aizdevumu politikai kopā ar saviem draugiem padomu, beigās es atklāju sevi smaidošu. Ja ne viņiem, varbūt es būtu miris līdz šim. Man pat ir noņēmusi vēl vienu aizdevumu, sākot manu darījumu pēc manas atveseļošanas, ko es arī tagad atmaksāju. Mans vienīgais padoms ir tāds, ka jebkurai iestādei, kurai tiešām ir nepieciešams aizdevums, ar viņiem jāsazinās ar e-pastu, izmantojot: (mrslaurasmithloanfirm@gmail.com) un no viņiem saņemt aizdevumu. Paldies.

    Anna

    AtbildētDzēst
  15. Sveiki.
    Vai esat noraidījis aizdevumu ar viltus aizdevuma sabiedrību, vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai nomaksātu savus rēķinus, vai jums ir nepieciešami nenodrošināti aizdevumi, vai meklējat biznesa aizdevumu? mājokļa aizdevums, auto aizdevums, studentu aizdevums, parādsaistību konsolidācijas aizņēmums, riska kapitāls utt. .. mēs esam atvēruši finanšu iespējas kredītiem uzņēmumiem un privātpersonām ar zemu un pieņemamu cenu 2% procentu likmi. ja jūs esat ieinteresēts veikt steidzamu aizdevumu? Lūdzu, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: (estherwilliamsloan@GMAIL.COM) un šodien saņemiet savu aizdevumu.

    AtbildētDzēst
  16. Vai jums ir kāda finanšu krīze? Vai jums ir nepieciešama atlaišana, lai pārbūvētu savu māju vai paplašinātu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu steidzamos parādus un paliktu bez maksas par labu, Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nomaksātu savus rēķinus utt. Mēs piedāvājam visa veida aizdevumus: "Individuālie aizdevumi, parāda konsolidācijas aizdevums, riska kapitāls, biznesa aizdevums, izglītības aizdevums, Home Loan un Aizdevums jebkāda iemesla dēļ un steidzamas vajadzības! ar 2% procentu likmi, kas ir piemērota jebkuram klientam, un jums patiks mūsu pakalpojumi. Sazinieties ar mums, izmantojot e-pastu: ====> tiffanyperioloancompany@gmail.com vai WhatsApp: +1 (518) 721-7032

    AtbildētDzēst
  17. Vai jums ir nepieciešams jebkāds steidzams aizdevums? Kredīti parādu dzēšanai vai nepieciešamība aizdot naudu. Lai uzlabotu savu biznesu, jūs esat noraidījušas visas bankas un citas finanšu iestādes? Vai jums ir nepieciešams aizdevums vai hipotēka? Šī ir vieta, kur meklēt, mēs esam šeit, lai atrisinātu visas jūsu finansiālās problēmas. Mēs aizņemam naudu sabiedrībai. Nepieciešams finansiāls atbalsts ar sliktu kreditoru, kuram nepieciešama nauda. Lai samaksātu par uzņēmējdarbības ieguldījumiem par saprātīgu 2% likmi, ļaujiet man izmantot šo informācijas nesēju, lai informētu, ka mēs piedāvājam uzticamu un noderīgu palīdzību un būsim gatavi jums aizdot. Sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  18. Labdien, es esmu Madara Dreimane pēc vārda, un es dzīvoju Latvijā, es gribētu runāt par Dieva labestību manā dzīvē pēc tik daudziem mēnešiem, kad mēģināju saņemt aizdevumu internetā, un es biju scammed, tāpēc es kļuvu izmisīgs saņemt aizdevumu no legit aizdevēja tiešsaistē, tad es redzēju komentāru no drauga, ko sauc par Spīdolu Mariju Kolbergu, un viņa runāja par šo likumīgo aizdevumu sabiedrību, kurā viņa bez grūtībām ātri un vienkārši ieguva aizdevumu, un viņa iepazīstināja mani ar vīrieti Marku wiliamsu. kas kontrolē firmu Mark Williams uzticības finansējumu, tāpēc es pieteicos aizdevuma summu (20 000 eiro) ar zemu procentu likmi 3%, tāpēc aizdevums tika apstiprināts un deponēts manā bankas kontā, kā man bija iespēja saņemt aizdevums, lai saglabātu manu šķelto biznesu, kā arī lai samaksātu rēķinus, lai es jums visiem, kuri ir ieinteresēti saņemt aizdevumu ātri un viegli, sazināties ar viņiem pa e-pastu: {markwilliamstrustfirm@gmail.com}, lai saņemtu jebkāda veida aizdevums, kas jums nepieciešams šodien, paldies, kad lasāt lielo manas dzīves liecība.

    AtbildētDzēst
  19. Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Mēs piešķiram nopietnus aizdevumus privātpersonām, uzņēmumiem un investoriem. Mēs piedāvājam aizdevumus automašīnām, auto aizdevumiem, Ziemassvētku kredītiem, personīgiem aizdevumiem, hipotekārajiem kredītiem, kredītiem no € 2 000 līdz 100 000 000, ar 2% procentu likmi, ļoti izdevīgām procentu likmēm. Sazinieties ar mums, izmantojot: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Aizdevuma piedāvājums

    AtbildētDzēst
  20. Sveiki, kungs, kundze, kā jums klājas? Par godu gada nogales svinībām jūsu Izura banka jūsu rīcībā nodod vairākus aizdevumu piedāvājumus, lai segtu jūsu izdevumus šajā tuvojošajā gada beigu periodā un dažādiem jūsu projektiem. Bankas aizdevumu piedāvājumi svārstās no 5000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar procentu likmi 2%.
    Ja jūs interesē, lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu: ferdinanddolores1960@gmail.com

    AtbildētDzēst
  21. Sveiki visiem, mani ir samelojuši tik daudzi uzņēmumi, kuri apgalvoja, ka ir īstie aizdevēji, taču visi mani centieni ir bijuši veltīgi, es esmu zaudējis vairāk nekā 3500 eiro viltus aizdevējiem, kuriem apgalvo, ka nav tādi, kādi viņi ir. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar pareizo aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņiem aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, nebaidoties sazināties ar viņiem pa e -pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst
  22. Sveiki visiem, laba diena! Cik cienīga organizācija ir brīvmūrniecība, es esmu viens no aģenta, kuru sūtījis augstais priesteris, lai tik daudz no tiem, kam interesē redzēt vienkāršo un kļūt par brīvmūrnieku biedru, esmu uzņēmējs, man tagad pieder uzņēmumi. Globuss, lai mans stāsts būtu īss, es reiz biju tāds kā tu, kas lasa šo ziņu, es pat nevarēju pabarot savu ģimeni, kāda dzīve bija dzīvot, dzīvojot nabadzībā, līdz ieraudzīju iespēju būt lielās brīvmūrniecības dalībniecei. mēs ar ģimeni izmantojām savas iespējas, un es esmu tās biedrs jau četrus gadus, un man patīk būt ģimenes loceklim, un laba daļa ir tā, ka mēs neesam iesaistījuši sevi dēmoniskā stāvoklī, un jūs to nedarāt. t no tā jābaidās, brīvmūrniecība nav krāpšana, tā liek jūsu biznesam/ karjerai attīstīt šīs un daudzas citas priekšrocības, tādēļ, ja jūs interesē, rakstiet uz e-pastu; info.masonic.oregon@email.cz Vai WhatsApp; +31687329133

    AtbildētDzēst
  23. Sveiki visiem, esmu zaudējis naudu tik daudzām kompānijām, kuras ir uzdevušās par īstiem aizdevējiem, bet visas manas pūles ir bijušas veltīgas, esmu zaudējis vairāk nekā 35 000 eiro viltus aizdevējiem, kuri apgalvo, ka viņi nav. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar īsto aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu aizdevumu no viņa tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu bez bailēm, sazināties ar viņiem pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst